lördag 30 augusti 2008

Vad spenderar jag på??



Det finns saker man absolut inte vill skiljas ifrån. Mycket är det som dykt upp från lådor och skåp i samban med flytten. Bland annat denna bandspelare. Det är ju egentligen inte min men den råkade på att hamna på soptippens hög för elektronikavfall i alla fall. Förlåt säger jag så här lite i smyg till den rätta ägaren.
Mitt kval
Jag har ett dilemma, vad gör man av allt som man inte vill använda, är för lite värt att sälja, är synd att slänga, är för osorterat och ostädat för att lämna till Erikshjälpen osv... Jag håller på att bli knäpp av alla dessa kval som jag möts av i låda efter låda. Det finns en stark kraft i familjen som förmodligen kommer att vinna i detta mål. Jag är ju definitift själv trött på allt detta men det kan ju vara någon annan som vill ha det. Hör själv, jag har alltså lämnat tesen "nä, men den här kan vara bra att ha", eller "tänk vad fin den blir om man slipar den och målar den..." osv.

Omvärdera
Ett vet jag i alla fall säkert. Jag kommer att vara mycket försiktig i framtiden att förvärva "intressanta" saker som kan vara "bra att ha" på kommande säsongers loppisar. Säg att jag spänderar 50, 100 eller kanske 200 kr på en normal loppis på sånt jag egentligen inte behöver och framförallt som jag inte kommer att använda eller placera på en förut bestämd plats i mitt hem med en gång. 3-4 ggr per sommar dessutom, och sen klagar jag på att ett åkband på Lisberg kostar 290:-!? Men Liseberg mot en säsong med spännande loppisar, Nej!

Ha en skön lördagkväll!



fredag 29 augusti 2008

NORRA RÖRUM



Innan vi vet ordet av har vi flyttat in i vårt nya helt fantastiska hus i just Norra Rörum. Nja flyttat in och flyttat in, det jag talar om är att ett hundra tal kartonger står staplade på varandra från hall till innersta rummet och skymmer ljuvligheten som vårt nya hus bjuder oss på. Den går visst att skönja men nu längtar jag tills allt är på sin plats och lugnet lägrar sig igen efter allt flytt-kaos. Välkommna till min nya blogg!


Bloggen är nu länkad till www.bloggkartan.se och ska synas där snart...


Läs även andra bloggares åsikter om , ,